tähditä meidät     vieraskirja     copyright     sähköposti    


etusivu
talli
asukkaat
kilpailut
kasvatus
yksityistoiminta
muuta

virtuaalitalli - a sim game stable
© Battlefield 2009

henkilökunta

Siitostalli

Emilia Nygren, "Emppu", tallimestari
36-vuotias Emppu on hevosten käsittelyn ammattilainen. Hän valmistui jokunen vuosi sitten tallimestariksi ja muutti töiden perässä tänne Englantiin serkkunsa Jasminin kanssa. Emppu asustaa kartanossa yhdessä serkkunsa ja miesystävänsä kanssa.
Amber Walsh, talliapulainen
24-vuotias Amber opiskelee parhaillaan tallimestariksi. Hän saa ihmeen hyvin vaikeatkin hevoset aisoihin ja osaa näyttää kaapin paikan. Amber asutaa kylällä yhdessä pikkusiskonsa ja koiriensa kanssa. Amber on yksi niistä harvoista, jotka saavat Boris-koiran hiljaisiksi.

Markus Heinonen, talliapulainen
30-vuotias Markus jätti kotimaansa Suomen taakse ja lähti opiskelemaan Englantiin. Hän päätyi monen mutkan kautta Granehilliin eikä omien sanojensa mukaan lähde kuin pakon edessä. Markus hoitaa työnsä erinomaisesti ja hevoset ovat oppineet kunnioittamaan häntä. Markus asustaa kartanossa.
Mikael Jones, kouluttaja
56-vuotias Mikael saa nopeasti villeimmätkin varsat kuriin. Mikael on hieman kärttyisä vanha ukko, mutta hänen neuvojaan kannattaa kuunnella, koska hän on ollut koko elämänsä hevosten kanssa tekemisissä. Hän asustaa muutaman kilometrin päässä tilasta vaimonsa kanssa.

Yksityistalli

Jasmin Nygren, "Jassu", tallimestari
32-vuotias Jassu muutti Englantiin jo muutama vuosi sitten, mutta Granehilliin muutettua Englantiin hän jätti entisen työpaikkansa ja ryhtyi huolehtimaan yksityisistä hevosista. Jassu osaa kontrolloida hyvin erilaisten hevosten kanssa. Hän asustaa tilan kartanossa yhdessä serkkunsa ja tämän miehen kanssa.
Eric Raven, talliapulainen
19-vuotias Eric opiskelee parhaillaan hevosenhoitajaksi. Hän on taitava ratsastaja, mutta käsittelee joskus hevosia hitusen liian kovakouraisesti. Eric on oikea työmyyrä, hän hoitaa asiansa aina mallikkaasti eikä jätä mitään viimeiseen päivään. Hän asustaa tilan kartanossa yksikseen.

Emma Britton, talliapulainen
29-vuotias Emma kuuluu tallin hiljaisimpiin ihmisiin. Hän ei puhu muutakuin pakon edessä ja silloin kun häneltä kysyy jotain. Emma käsillelee hevosia hyvin ja rauhallisesti, jonka takia hevoset pitävät Emmasta paljon. Tallikoira Boris roikkuu yleensä Emman kintereillä. Emma asustaa kylällä yksikseen.
Tony Schacherbauer, talliapulainen
35-vuotias Tony on kotoisin Saksasta ja hän on tilan uusimpia työntekijöitä. Hän oikea ilopilleri, aina hymy huulillaan. Tony pitää esteistä, jonka takia hänet löytää usein estekentältä treenamasta hevosia. Hän osaa sujuvasti englantia ja tietysti saksaa, sekä kiitettävästi ranskaakin. Tony asustaa tilan lähellä perheensä kanssa.

Muu henkilökunta

Paolo Fabrizio, eläinlääkäri
28-vuotias Paolo valmistui eläinlääkäriksi vuoden 2008 alussa ja tuli siten Granen entisen eläinlääkärin, John Harrisonin tilalle. Paoloa ei onneksi ole vielä tarvittu , eikä kukaan osaa sano hänestä vielä mitään. Paolo on sinkku, asuu yksikseen vielä toistaiseksi Yorkissa.
Albert De Gracia, kengittäjä
42-vuotias meksikolais-suomalainen Albert on toiminut jo jonkin aikaa kengittäjänä. Hän on hiljainen, mutta vauhtiin päästessään juttua kyllä riittää. Albert suuttuu herkästi liiasta kyselemisetä, jonka vuoksi kannattaa antaa hänen olla rauhassa. Hän osaa hyvin sekä suomea että espanjaa. Albert asuu yhdessä lapsiensa kanssa kylällä.

Victoria Van der Graaf, hevoshieroja
33-vuotias Victoria käy harvemmin tallilla, mutta kyllä häntä aina silloin tällöin tapaa. Hän on yksi maailman iloisimmista ihmisistä. Hän auttaa aina mielellään muita, eikä hermostu helposti. Victoria ei ole pystynyt ratsatamaan 20 vuoteen jalkansa takia, joka harmittaa häntä paljon. Victoria asuu muutaman kilometrin päässä kaupungista miehensä ja 6-vuotiaan tyttärensä sekä 2-vuotiaan poikansa kanssa.
Tomi Kraft, liikuttaja
25-vuotias Tomi muutti Englantiin äskettäin. Häntä näkee tallilla todella harvoin, koska häntä ei juurikaan tarvita. Hän on oikealta ammatiltaan kokki ja työskentelee kylällä eräässä ravintolassa. Joskus raskaan työpäivän jälkeen Tomin voi nähdä maastoilemassa Amylla taikka Floridalla. Luonteltaan Tomi on rauhallinen ja huumorintajuinen - joskin välillä äkkipikainen. Hän asustaa monen muun tilan työntekijän tapaan kylällä. Hänen kanssaan asustaa hänen 13-vuotiaan siskonsa, jota näkee useastikin tallilla.

Maria Battlefield, tilan omistaja
27-vuotias Maria omisti ennen pienen yksityistallin Suomessa, mutta lopulta talli alkoi narista liitoksistaan. Oli aika muuttaa maisemaa. Uudet tilat löytyivät täältä Englannista, jossa pitäisi olla tilaa kaikille hevosille. Maria on tallin ainoa kilpaileva henkilö. Luonteeltaan Maria on äänekäs ja huumorintajuinen. Maria meni naimisiin vuonna 2006 miehensä Chrisin kanssa.
Chris Battlefield, tilan omistajan puoliso
30-vuotias Chris ei ymmärrä hevosista juurikaan mitään. Hän on koulutukseltaan poliisi ja työskentele kylällä ja vahtii, etteivät ihmiset riko lakia. Tallilla hän osallistuu hoitamalla paperihommia ja katsoa, että talli pysyy pystyssä, eli siis korjata esim. rikkimenneitä aitoja. Luonteeltaan Chris on ystävällinen ja suht äänekäs ihminen, niin kuin vaimonsakin.