info
stables
the staff
horses
 
activities
races
breeding
to private horses
 
other
index
links
copyrights
 

virtuaalitalli - a sim game stable
© Battlefield 2009
                     


Genia DES - sim-game horse - virtuaalihevonen

Genia DES

  virallinen nimi  Genia DES, "Genia"   kasvattaja  Battlefield
  rekisterinumero  VH-36930   omistaja  Battlefield
  rotu, skp, väri  hann-tamma, tummanruunikko   painotus  kenttäratsastus
  syntynyt, ikä  02.11.2007, 5 vuotta   koulu  vaativa A
  säkäkorkeus  175 cm   esteet  150 cm, me 120 cm
  ikääntymismuoto  oma ikääntyminen   4-vuotias  02.03.2008

© Gestüt Hämelschenburg © Gestüt Hämelschenburg © Gestüt Hämelschenburg © Gestüt Hämelschenburg © Gestüt Hämelschenburg

    disposition

Genia on perinyt rauhallisen ja luottavaisen luonteensa vanhemmiltaan. Tamman hoitamisessa ei ole mitään ongelmia, kunhan ei harjaa turhan kevyesti, koska Genia on herkkä kutiamaan. Varusteiden laitossa Genia saattaa aluksi vähän luimia, mikäli ei luota ihmiseen, mutta tutuille ihmisille tamma näyttää ainoastaan ystävällistä naamaa. Muitten hevosten kanssa Genia tulee hyvin toimeen, sillä se ei ole lainkaan riidanhaluinen.
Genia seisoo rauhallisesti ratsastajan kiivetessä selkään, mutta heti liikkeelle lähtiessä se kulkee reippaana ja pirteänä. Genia on hyvin herkkä sekä kyljistään että suustaan, joten sitä pitää ratsastaa vain kevyillä avuilla, sillä muuten se hermostuu ja keskittyminen alkaa rakoilla. Koulua Genia kulkee mielellään ja se esiintyy aina yleisölleen kaula kaarella. Esteillä Genia tuppaa välillä rynniä, mutta päättäväinen ratsastaja saa sen kyllä hallintaan. Genialla on hyvä hyppytyyli ja yleensä tamma hyppääkin esteet isolla ilmavaralla. Eniten Genia kuitenkin rakastaa maastoesteitä ja maastoesteradalla se tuskin pysyy nahoissaan. jatkuu...

    pedigree

i. Decision
hann
ii. Dalmaro
hann
iii. Duellant
iie. Diana
ie. Dakarina
hann
iei. Drehor GER
iee. Denise
e. Florida
hann
ei. Dolby Jaguar
hann
eii. Sharp Edge
eie. Palna
ee. Florie
hann
eei. Fedor
eee. Fabina

Tamman isä Decision on painotukseltaan yleisratsu. Deco on väriltään tummanpunaruunikko ja sen säkäkorkeus on noin 170 cm. Decolla om sijoituksia sekä esteillä ja kouluratsastuksessa. Tähän mennessä orilla on Genian lisäksi neljä muuta jälkeläistä. Decon isä Dalmaro, Bradin isänisä, toimi perheen harrastehevosena, jolla perheen lapset kiertelivät erilaisia kisoja Saksassa. Punaruunikon hannoverin paras suoritus jäi esteratsastuksessa Saksanmestaruuskilpailujen viidenteen sijaan. Vanhuudenpäiviään Dalmaro viettää kuulema yhä samaisessa perheessä ruunana, eli siis Deco jäi hevosen ainoaksi varsaksi. Duellant, Bradin isänisänisä, oli aikanaan Länsi-Berliiniläisen ratsastuskoulun oppilaiden kilpahevonen. Menestystä hevosella ei ole, mutta se opetti kymmeniä lapsia ratsastamaan ja oli monen ensimmäinen kisaratsu. Duellant oli väritykseltään harmaankimo ja sen molemmat silmät olivat herasilmät. Isänisänemä Diana oli samaisesta ratsastuskoulusta kotoisin kuin Duellant. Hieman äksy tamma oli hevosjoukuon valiota, se oli parhaillaan hypännyt GP-tason luokkia. Diivan lailla se kuitenkin kyllästyi työhönsä ja sai jatkaa kokeneiden saksalaisratsastajien opettajana, kunnes kuoli jäykkäkouristukseen. Dakarina on ehkä koko suvun parhaiten menestynyt hevonen. Se nimitettin jopa Los Angelesin olympiajoukkueeseen vuonna 1984, mutta loukkaantui pahoin kisojen kynnyksellä. Dakarina sai vain kaksi varsaa, kunnes kuoli aivoverenvuotoon kesäkuussa 2007. Isänemänisä Drehor GER, saksalaisen politiikon pelastama hevonen oli aikansa "pieniä julkkiksia". Orin pelastaminen oli aikoinaan sensaatio uutinen, mutta kukaan ei enää mustanut mustaa jättiläisoria sen nukuttua pois. Drehor GER ei koskaan pääsyt kilpailemaan, vaan sen tehtävänä oli ollemassa, toimia pullaponina ja saksalaisen poliitikon lasten ratsuna. Denise, isänemänemä on lähtöisin itävaltalaiselta ratsastuskoululta, eikä sen menneisyydestä niiltä ajoilta tiedetä mitään. Tamma oli lahjakas hyppääjä, eikä liene epäilystäkään mistä Dakarina on perinyt hyppylahjansa. Denise lopetettiin vuonna 2000 vanhuuden väsyttämänä.
Emän sukuselvitys tulossa...

    offspring

Ei vielä jalostuskäytössä

    races

Vain sijoitukset

kenttäratsastus
09.11.2008 - KERJ - Hämypuro - CCI/CIC* - 04/40
14.01.2009 - KERJ - Alwyn Ponies - CCI/CIC* - 02/41
28.01.2009 - KERJ - Kirmaus - CCI/CIC*** - 03/40
05.02.2009 - KERJ - Hämypuro - CCI/CIC** - 04/60

näyttelyt
01.12.2008 - NJ - Blutspur - pt. Elisa A. - irtoSERT, LKV2, JS