info
stables
the staff
horses
 
activities
races
breeding
to private horses
 
other
index
links
copyrights
 

virtuaalitalli - a sim game stable
© Battlefield 2009
                     


Daphné El Biarritz ox - sim-game horse - virtuaalihevonen
YLA3

Daphné El Biarritz ox

  virallinen nimi  Daphné El Biarritz ox, "Defa"   kasvattaja  el Biarritz-siittola
  rekisterinumero  VH-07004   omistaja  Battlefield
  rotu, skp, väri  ox-tamma, rautias   painotus  matkaratsastus
  syntynyt, ikä  13.09.1996, 12 vuotta   koulu  helppo B
  säkäkorkeus  158 cm   esteet  80 cm
  ikääntymismuoto  reaali   4-vuotias  05.10.2000

YLA3 joulukuussa 2008 (32 + 23 + 18 + 35 = 108 p.)

© Matti Hovi / Hovin ratsutila - lupa © Matti Hovi / Hovin ratsutila - lupa © Matti Hovi / Hovin ratsutila - lupa © Matti Hovi / Hovin ratsutila - lupa © Matti Hovi / Hovin ratsutila - lupa

    disposition

Oikea kaunotar, eikö? Kaunis pää, terävä katse, sulavat ja hienot liikkeet... Luulisi noin kauniin tamman oikein uhkuvan itsevarmuutta ja rohkeutta.
Yleisesti ottaen Defa on keskivertokiltti täysiveritamma. Se ei normaalisti tee kenellekään pahaa, mutta huonoina päivinä kannattaa tätä tammaa hieman varoa. Se ei koskaan arkaile käyttää hampaitaan saatika kavioitaan. En suosittele Defan takaa kävelyä, ellet halua tutkia lähemmin hevosen kavion voimaa. Se yrittää aina pomotella muita hevosia koskaan onnistumatta siinä. Suurin osa hevosista karttelee Defaa, mutta tietysti poikkeuksiakin löytyy. Defa on tallin diiva. Se päättää itse kenet se suo luokseen ja kenet ei. Jos Defa on päättänyt, että henkilö A ei ole sille tarpeeksi hyvä, se ei myöskään päästä tätä lähelleen. Silloin sen luottamusta on vaikea saada. Jos Defa kuitenkin päästää lähelleen suo sinulle luottamuksesi siitä tulee hyvä ystäväsi, sen voin taata. Huvittaisiko itseäsi saada talliin astuessasi iloinen hörähdys? Ketä nyt ei huvittaisi. Jos olet saanut Defan luottamuksen, se tulisi syliisi kuin sylikoira jos vain voisi.
Taluttaessa Defa on melko hankala, sillä joko se laahustaa kaukana taluttajan takana, tai sitten se rynnii pitkällä edessä. Harvoin pitkään pidättelyt ja rauhoittelut auttavat, sillä Defan mielestä mikään ohut narunpätkä ei sitä hidasta. Joskus Defa riuhtoo itsensä taluttajan otteesta ja juoksee ympäri tallin pihaa. Onneksi se ei kuitenkaan koskaan poistu tallin alueelta ilman muita. Talutus sujuu paljon helpommin, jos Defa luottaa ihmiseen ja pitää kyseisestä henkilöstä. Muussa tapauksessa taluttamisesta ei tule yhtään mitään.
Hoitaessa Defa on hieman levoton ja erittäin säikky. Se kannattaa laittaa kuntoon käytävällä, jolloin sen saa molemmilta puolilta kiinni. Jos karsinassa Defan sitoo kiinni, se saa paniikin ja alkaa hyppimään pystyyn ja riuhtomaan itseään irti. Käytävällä kaikki sujuu parhaiten, kunhan muistaa jutella koko ajan Defalle ennen kun koskee siihen harjalla. Kavioita on erittäin vaikea nostaa, sillä Defan jalat nousevat käytävällä ilmaan vain potkaisutarkoituksessa. Satulointi ei aina meinaa sujua oikein millään, ellei sitä ole satuloimassa kaksi tai kolme eri henkilöä. Satulointi sujuu helpoimmin silloin, kun joku on pitämässä Defan riimusta kiinni, joku seisoo Defan oikealla puolella ja joku vasemmalla satuloimassa sitä. Yksin satulointi tuntuu melkein mahdottomalta. Suitsiminenkin on melko hankalaa, sillä joko Defa hyppii pystyyn, tai sitten se muuten vain nostelee päätään. Joskus suitset menevät päähän helpomminkin, jos Defa on hajamielisellä päällä.
Ratsastaessa Defan askeleet ovat erittäin miellyttävän tuntuiset, laukassa tuntuu kuin lentäisi, mutta Defa on siitä outo hevonen että se pelkää esteitä. Kaikkien kamalampia ovat sianselät ja pystyt muureista puhumattakaan. Siksipä Defalla hypätään mahdollisimman vähän. Kouluakin on vähän vaikea vääntää jos hevonen yrittää karata käsistä kuumuutensa vuoksi. No, mitä se sille voi jos ylimääräistä energiaa löytyy niin paljon että sitä voisi jakaa muillekin. Kisapaikalla Defa on yleensä melko tyyni, eihän matkaratsastus ole niin tarkkaa kuin este- tai kouluratsastus. Parasta maailmassa mitä Defa tietää, on pitkät laukkapätkät. Niillä se antaa palaa niin kovaa kuin kavioistaan jaksaa. Defa on vaikea lastata, mutta helppo kuljettaa.

    pedigree

Defalla ei ole sukua virtuaalimaailmassa
i. Baiyad el Biarritz
ox
ii. Farjan el Biarritz
ox
iii. Gassir el Biarritz
iie. Enayat el Biarritz
ie. Baheega el Biarritz
ox
iei. Mashhour el Biarritz
iee. Kateefa el Biarritz
e. Cleopatra el Biarritz
ox
ei. Mohayed el Biarritz
ox
eii. Adnan el Biarritz
eie. Sarah el Biarritz
ee. Khafifa el Biarritz
ox
eei. Aziadd el Biarritz
eee. Nabilah el Biarritz

Ostein Defan ollessani Egyptissä lomalla vuonna 2006. Olin jo pitkään otsinyt itselleni sopivaa hevosta matkaratsastukseen, kun sitten sinä kuumana päivänä huomasin maailman kauneimman arabitamman. Diivan luonteensa takia paikallinen hevosyrittäjä tahtoi siitä eroon, sillä "se ei soveltunut maailman jaloimpien hevosten jalostukseen huonon luonteensa takia". Olin kuitenkin täysin eri mieltä, ja niin Defa löysi tiensä omistukseeni. Aluksi en tiennyt mitään tamman suvusta, sillä myyjä ei antanut minkäänlaisia papereita minulle. Kilometrin pitkän puhelinlaskun, puutuneen korvan ja monen sadan puhelimessa vietetyn minuutin jälkeen onnistuin kuin onnistuinkin saamaan Defan paperit. Vasta papereiden saavuttua ymmärsin, millaisen kultakimpaleen olin sattunut ostamaan. Defanie näet polveutuu kuninkaallisista hevosista. Valitettavasti hevosista on saatavilla valitettavan vähän tietoa.
Baiyad el Biarritz oli harmaan kimo egyptinarabi-ori, jolla kilpailtiin kaikkien muidenkin hevosten tavoin vain ja ainoastaan matkaratsastuksessa. Baiyadin kerrotaan olleen siittolan omistajan suosikkihevonen ja samalla koko 200-katraisen hevosjoukon kallein hevonen. Sen arvoksi arvoitiin olevan n. 1,52 miljoonaa egyptin puntaa eli n. 200 000 euroa. Ori voitti elinaikanaan yli 70% kilpailuistaan ja se on monen muun menestyneen matkaratsun isä. Baiyad kuoli 8-vuotiaana osallistuttuaan vaaralliseen matkakilpailuun, joka käytiin osittain Saharan aavikolla. Hiekkamyrsky yllätti ratsastajan eikä parivaljakkoa koskaan sen jälkeen löydetty. Defan isänisä Farjan el Biarritz, ruunikko täysiveriorii menestyi hyvin matkaratsastuksessa. Sillä on monia jälkeläisiä, joista parhaiten menestynyt on Baiyad el Biarritz. Oriin vanhempien, isän Gassir el Biarritz ja emän Enayat el Biarritz, kohdalla on vain maininta "matkaratsu", värit ruunikko ja kimo sekä syntymävuodet. Voisin kuitenkin vannoa, että nämäkin hevoset ovat olleet vähintään loistavia matkaratsastuskilpailuissa. Isänemä Baheega el Biarritz puolestaan niitti myös menestystä laukkakilpailuissakin. Kaunis harmaankimo tamma tunnettiin muutamana vuonna aavikon nopeimpana tammana ja niin kuin arvata saattaa, tämänkin hevosen hinnaksi nousi niin suuri summa, että tälläisiä tavallisia pulliaisia rupeaa heikottamaan. Tammasta muodostui aikansa jalokivi, mutta niin kuin kaikki tarinat joskus päättyvät, Baheega nukahti ikiuneen vuoden 1999 heinäkuussa hienon ja arvokkaan elämän jälkeen. Tamma jätti muistokseen kymmenen upeaa arabia, jotka ovat loistaneet myös matkaratsastuksessa. Defan isänemänisästä Mashhour el Biarritzista ei ole paljonkaan tietoa. Hiilenmusta, tähtipäinen ori oli kuulema erittäin erityislaatuinen: normaalien ruskeiden silmien sijaan orilla oli aivan vaaleansiniset silmät (herasilmät). Orista ei ole papereissani yhtään kilpailutietoa, mutta rakenteeltaan ori oli täyden kympin arvoinen. Isänemänemä Kateefa el Biarritz, ruunikko matkaratsu, joka omasi lempinimen "Aavikon kuiskaus". Nopea ja erittäin siro, mutta tavattoman vahva tamma osallistui jopa viidentoista vuoden ajan erilaisiin matka- ja laukkakilpailuihin. Aavikon kuiskaus voitti useat kilpailunsa hieman vanhempana, mutta nuorempana voitot olivat harvinaista herkkua; tamma ei tullut toimeen silloisen ratsastajansa kanssa. Liekö vain diivaillut, ken tietää, mutta se ainakin on selvää että täältäpäin on kotoisin Defan mielipiteet erilaisista ratsatajista.
Voisiko hevonen uljaampaa nimeä saada kuin Cleopatra el Biarritz? Tuskin! Nimi kuitenkin kertoo jo kaiken. Kuningatar, jolle kelpaa vain paras. Hieno laukkaaja ja uskollinen matkaratsu vaikeillakin matkoilla eli täten lähes täydellinen hevonen. Tamma on upea, ja se tietää sen itsekin: se on opettanut diivailunsa varsoilleen kuten myös Defalle. Tamma on voittanut uransa aikana järkyttävän paljon hienoja ja vähemmän hienoja kilpailuja ja nyt se viettää ansaittuja eläkepäiviään el Biarritz-tilalla. Emänisästä Mohayed el Biarritzista ei valitettavasti ole muuta tietoa kuin maininta "156 cm korkea harmaankimo matkaratsu". Ilmeisesti sekin otti kuitenkin osaa edes jonkin verran kilpailuihin, mutta ei menestynyt kovin hyvin. Adnan el Biarritz, emänisänisä, kuului armeijan ratsuihin ja oriin ratsastaja osallistui sillä aina vähän väliä pienempiin matkaratsastuskilpailuihin. Emänisänemä Sarah el Biarritz kuuluu myös tuntemattomiin tapauksiin, mutta voisin sanoa, että täältä se diivailu on peräisin. Sarah tarkoittaa näes hepreaksi prinsessaa (: Khafifa el Biarritz on toinen kolmosvarsoista henkiin jäänyt. Monet luulivat senkin kuolevan ennen kuin se ehtii vuoden täyttää, mutta toisin kuitenkin kävi: tamma kisasi hienon uran, sai monta hienoa jälkeläistä (jotka perivät kaikki tamman sitkeyden) ja eli peräti 27-vuotiaaksi. Tamma sai kauniin muistomerkin kuninkaan huvilan puutarhaan. Kaunis ja viisas katse sekä kaunis rakenne. Eihän se voi silloin olla kukaan muukaan kuin Aziadd el Biarritz. Hevonen hurmasi monet ulkonäöllään, mutta valitettavasti ei koskaan menestynyt hyvin kilpailuissa. Emänemänemä Nabilah el Biarritz kuoli jo ennen uransa alkua varsottuaan kolmoset. Tammalle ennustettiin hienoa uraa, koska sillä oli takanaan hieno suku ja menestyneet sisaret. Aina ei kuitenkaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja Nabilahin elämänlanka katkesi liian aikaisin.

    offspring

01. x-o./t. ? (s. 00.00.2009), i. Clevermind xx, om. Battlefield

    races

Kaikki startit ja viralliset sertit

matkaratsastus
06.04.2006 - VMJ - Schecke - Ponys - 15 km, ihanne - hyväksytty
13.04.2006 - VMJ - Schecke - Ponys - 15 km, ihanne - hyväksytty
15.04.2006 - VMJ - HsK - 15 km, ihanne - hyväksytty
27.04.2006 - VMJ - Schecke - Ponys - 15 km, ihanne - hyväksytty
10.05.2006 - VMJ - ViMaRJa - 30 km - hyväksytty
14.05.2006 - VMJ - ViMaRJa - 30 km - hyväksytty
20.05.2006 - VMJ - Pixi - 15 km, ihanne - hyväksytty
25.05.2006 - VMJ - Islanninhevostalli Moldóttur - 15 km, ihanne - hyväksytty
01.06.2006 - VMJ - HsK - 15 km, ihanne - hyväksytty
20.06.2006 - VMJ - Pientalli Vanilija - 30 km - hyväksytty

09.06.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 15 km, ihanne - hyväksytty (03/12)
09.06.2007 - VMJ - Moldóttur - 15 km, ihanne - hyväksytty
16.06.2007 - VMJ - De Duivel - 15 km, ihanne - hyväksytty (06/12)
17.06.2007 - VMJ - Seura AAR - 15 km, ihanne - hyväksytty
24.06.2007 - VMJ - Välähdys - 15 km, ihanne - hyväksytty (18/20)
15.07.2007 - VMJ - Usavajärven Ratsastajat - 15 km, ihanne - hyväksytty
22.07.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (02/12)
23.07.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (02/07)
24.07.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (04/08)
25.07.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (01/06)
26.07.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (01/13)
03.09.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (03/06)
04.09.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (04/08)
06.09.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (08/09)
07.09.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (03/12)
13.10.2007 - VMJ - Välähdys - 15 km, ihanne - hyväksytty (05/16)
28.10.2007 - VMJ - Cendarle - 30 km, ihanne - hyväksytty (01/16)
05.11.2007 - VMJ - Nagelia - 15 km, ihanne - hyväksytty
17.11.2007 - VMJ - Cendarle - 30 km, ihanne - hyväksytty (05/08)
24.11.2007 - VMJ - Ratsutalli Reporinne - 30 km, ihanne - hyväksytty (07/07)
30.11.2007 - VMJ - Cendarle - 30 km, ihanne - hyväksytty (02/12)
30.11.2007 - VMJ - Du Duivel - 15 km, ihanne - hyväksytty (09/09)
02.12.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (02/02)
03.12.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (04/04)
04.12.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (01/03)
05.12.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (02/02)
06.12.2007 - VMJ - Southern E Arabs - 30 km, ihanne - hyväksytty (03/03)
15.12.2007 - VMJ - KK Valtikka - 15 km, ihanne - hyväksytty (06/16)
16.12.2007 - VMJ - Cendarle - 15 km, ihanne - hyväksytty (04/12)
17.12.2007 - VMJ - Cendarle - 15 km, ihanne - hyväksytty (07/10)
22.12.2007 - VMJ - Safari Army - 15 km, ihanne - hyväksytty (03/10)
23.12.2007 - VMJ - Ylsö - 15 km, ihanne - hyväksytty (12/15)
24.12.2007 - VMJ - Mixed Farm - 15 km, ihanne - hyväksytty
26.12.2007 - VMJ - BR Team - 15 km, ihanne - hyväksytty (12/16)
29.12.2007 - VMJ - De Duivel - 15 km, ihanne - hyväksytty (10/17)
31.12.2007 - VMJ - Tinderin Holstein - 50 km, ihanne - hyväksytty (01/02)

01.02.2008 - VMJ - Cendarle - 50 km, nopeus - hyväksytty (01/06)
02.01.2008 - VMJ - Cendarle - 50 km, ihanne - hylätty
03.01.2008 - VMJ - Cendarle - 50 km, nopeus - hyväksytty (02/09)
04.01.2008 - VMJ - Cendarle - 15 km, ihanne - hyväksytty (03/05)
16.01.2008 - VMJ - Arwyn - 30 km, ihanne - hyväksytty (14/14)
20.01.2008 - VMJ - Piipari - 30 km, ihanne - hyväksytty (15/19)
27.01.2008 - VMJ - Desagrado - 30 km, ihanneaika - hyväksytty (01/18)
30.01.2008 - VMJ - De Duivel - 50 km, ihanne - hyväksytty (04/08)
31.01.2008 - VMJ - Lupaus - 30 km, ihanne - hyväksytty (09/17)
03.02.2008 - VMJ - De Duivel - 50 km, ihanne - hyväksytty (02/03)
04.02.2008 - VMJ - Kuusikumpare - 30 km, ihanne - hyväksytty (03/09)
03.02.2008 - VMJ - Kisakeskus Valtikka - 30 km, ihanne - hyväksytty (01/03)
29.03.2008 - VMJ - Cendarle - 50 km, nopeus - hyväksytty (08/09)
29.03.2008 - VMJ - Ylsö - 80 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
30.03.2008 - VMJ - Cendarle - 30 km, ihanne - hyväksytty
03.04.2008 - VMJ - Raven Ratsutila - 50 km, nopeus - hyväksytty
14.04.2008 - VMJ - KaRa - 50 km, ihanne - hyväksytty
14.05.2008 - VMJ - Hallavaaran tila - 120 km, nopeus - hyväksytty (01/01)
17.05.2008 - VMJ - Kisakeskus Valtikka - 50 km, ihanne - hyväksytty
20.05.2008 - VMJ - Tijuana Walkers - 30 km, ihanne - hyväksytty (03/08)
26.05.2008 - VMJ - Tijuana Walkers - 30 km, ihanne - hyväksytty (03/08)
20.05.2008 - VMJ - Chinook - 30 km, ihanne - hyväksytty (07/14)
27.05.2008 - VMJ - Ylsö - 80 km, nopeus - hyväksytty (04/05)
27.05.2008 - VMJ - Chinook - 30 km, ihanne - hyväksytty (15/16)
28.05.2008 - VMJ - Ylsö - 80 km, nopeus - hyväksytty (01/04)
28.05.2008 - VMJ - Chinook - 30 km, ihanne - hyväksytty (04/16)
05.06.2008 - VMJ - Piipari - 30 km, ihanne - hyväksytty (05/07)
13.06.2008 - VMJ - Fawel - 80 km, ihanne - hyväksytty (02/05)
14.06.2008 - VMJ - KaRa - 80 km, nopeus - hyväksytty (05/06)
27.06.2008 - VMJ - Ylsö - 80 km, nopeus - hyväksytty (05/06)
28.06.2008 - VMJ - Ylsö - 80 km, nopeus - hyväksytty (04/05)
30.06.2008 - VMJ - Haipakka - 50 km, nopeus - hyväksytty (04/04)
18.08.2008 - VMJ - Helmi - 80 km, nopeus - hyväksytty (04/04)
19.08.2008 - VMJ - PVR - 15 km, ihanneaika - hyväksytty (04/04)
19.08.2008 - VMJ - PVR - 15 km, ihanneaika - hyväksytty (05/05)
19.08.2008 - VMJ - PVR - 15 km, ihanneaika - hyväksytty (06/06)
23.08.2008 - VMJ - Granehill Warmbloods - 145+ km, nopeus - hyväksytty (01/02)
24.08.2008 - VMJ - Tres Beaun - 30 km, ihanneaika - hyväksytty (04/05)
04.10.2008 - VMJ - PVR - 80 km, nopeus - hyväksytty (01/03)
05.10.2008 - VMJ - PVR - 80 km, nopeus - hyväksytty (01/04)
06.10.2008 - VMJ - PVR - 80 km, nopeus - hyväksytty (05/06)
12.10.2008 - VMJ - Golden Rose - 45 km, nopeus - hyväksytty (05/06)
12.10.2008 - VMJ - Granehill Warmbloods - 50 km, nopeus - hyväksytty (01/03)
13.10.2008 - VMJ - Hallavaaran tila - 120 km, nopeus - hyväksytty (04/04)
18.10.2008 - VMJ - PVR - 120 km, nopeus - hyväksytty (04/04)
19.10.2008 - VMJ - PVR - 120 km, nopeus - hyväksytty (01/04)
25.10.2008 - VMJ - RockWell's Stallions - 80 km, nopeus - hylätty
25.10.2008 - VMJ - Risuprinssit - 90 km, nopeus - hyväksytty (04/07)
27.10.2008 - VMJ - Hallavaaran tila - 120 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
27.10.2008 - VMJ-CUP - Piipari - 60 km, nopeus - hyväksytty (01/05)
28.10.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
29.10.2008 - VMJ - PVR - 120 km, nopeus - hyväksytty (02/03)
31.10.2008 - VMJ - Maple's Stable - 80 km, nopeus - hyväksytty (02/07)
05.11.2008 - VMJ - Soundless - 60 km, nopeus - hyväksytty (01/02)
11.11.2008 - VMJ - Kisatalli Rivel - 80 km, nopeus - hyväksytty (03/06)
19.11.2008 - VMJ - Soundless - 15 km, ihanne - hyväksytty (01/03)
22.11.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/04)
23.11.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (02/04)
26.11.2008 - VMJ - Soundless - 80 km, nopeus - hyväksytty (01/03)
27.11.2008 - VMJ - Soundless - 80 km, nopeus - hyväksytty (04/05)
28.11.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (02/03)
29.11.2008 - VMJ - Soundless - 80 km, nopeus - hyväksytty (01/06)
29.11.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
27.10.2008 - VMJ-CUP - Piipari - 160 km, nopeus - hyväksytty (06/06)
30.11.2008 - VMJ - Maple's Stable - 80 km, nopeus - hyväksytty (08/11)
01.12.2008 - VMJ - Shyalia Farm - 50 km, nopeus - hyväksytty (02/06)
02.12.2008 - VMJ - Tres Beaun - 50 km, nopeus - hyväksytty (04/06)
05.12.2008 - VMJ - Soundless - 80 km, nopeus - hyväksytty (01/03)
08.12.2008 - VMJ - CeRi - 110 km, nopeus - hyväksytty (02/03)
09.12.2008 - VMJ - Koivula - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
12.12.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/04)
13.12.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
14.12.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (05/05)
21.12.2008 - VMJ - Rk Gaseta - 80 km, nopeus - hyväksytty (02/09)
29.12.2008 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
29.12.2008 - VMJ - Maple's Stable - 80 km, nopeus - hyväksytty (05/08)
02.01.2009 - VMJ - Vaalean Kuiskaus - 80 km, nopeus - hyväksytty (01/07)
02.01.2009 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (02/03)
06.01.2009 - VMJ - CeRi - 90 km, nopeus - hyväksytty (03/06)
18.01.2009 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (02/03)
24.01.2009 - VMJ - Forest - 130 km, nopeus - hyväksytty (02/06)
25.01.2009 - VMJ - Pisuprinssit - 120 km, nopeus - hyväksytty (05/06)
29.01.2009 - VMJ - Gaseta - 130 km, nopeus - hyväksytty (02/03)
30.01.2009 - VMJ - Kopse - 45 km, nopeus - hyväksytty (01/11)
30.01.2009 - VMJ - Love Letter Arabians - 45 km, ihanne - hyväksytty (03/10)
02.02.2009 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/05)
06.02.2009 - VMJ - Beautiful Arabians - 100 km, nopeus - hyväksytty (01/11)
14.02.2009 - VMJ - Forest - 160 km, nopeus - hyväksytty (02/04)
15.02.2009 - VMJ - PVR - 160 km, nopeus - hyväksytty (04/05)
23.02.2009 - VMJ - Love Letter Arabians - 45 km, ihanne - hyväksytty (07/10)
24.02.2009 - VMJ - Prettymoon's Sporthorses - 70 km, nopeus - hyväksytty (06/10)
25.02.2009 - VMJ - Forest - 160 km, nopeus - hyväksytty (01/04)
28.02.2009 - VMJ - Beautiful Arabians - 100 km, nopeus - hyväksytty (04/06)
28.02.2009 - VMJ - Maple's Stable - 100 km, nopeus - hyväksytty (05/05)
11.03.2009 - VMJ - KT Safir - 90 km, nopeus - hyväksytty (09/09)
12.03.2009 - VMJ - Forest - 160 km, nopeus - hyväksytty (03/03)
13.03.2009 - VMJ - Forest - 160 km, nopeus - hyväksytty (02/03)
13.03.2009 - VMJ - YT D'arc - 80 km, nopeus - hyväksytty (05/06)
14.03.2009 - VMJ - Forest - 160 km, nopeus - hyväksytty (01/04)
17.03.2009 - VMJ - Maple's Stable - 100 km, nopeus - hyväksytty (03/07)
21.03.2009 - VMJ - Helmi - 120 km, nopeus - hyväksytty (08/08)
25.03.2009 - VMJ - Forest - 120 km, nopeus - hyväksytty (02/06)
26.03.2009 - VMJ - Forest - 120 km, nopeus - hyväksytty (06/06)
27.03.2009 - VMJ - Forest - 120 km, nopeus - hyväksytty (04/06)
27.03.2009 - VMJ - Clifword - 80 km, nopeus - hyväksytty (05/09)
28.03.2009 - VMJ - Maple's Stable - 100 km, nopeus - hyväksytty (06/07)
28.03.2009 - VMJ - Forest - 120 km, nopeus - hyväksytty (02/07)
31.03.2009 - VMJ - YT D'arc - 80 km, nopeus - hyväksytty (09/09)
04.04.2009 - VMJ - Tijuana Stables - 70 km, nopeus - hyväksytty (02/05)
04.04.2009 - VMJ - Bailador - 80 km, nopeus - hyväksytty (05/09)
06.04.2009 - VMJ - Meridian - 120 km, nopeus - hyväksytty (02/05)
07.04.2009 - VMJ - Heijastus - 150 km, nopeus - hyväksytty (05/05)
14.04.2009 - VMJ - Maple's Stable - 160 km, nopeus - hyväksytty (01/03)
16.04.2009 - VMJ - Forest - 120 km, nopeus - hyväksytty (04/04)
17.04.2009 - VMJ - Forest - 120 km, nopeus - hyväksytty (04/04)
18.04.2009 - VMJ - Forest - 120 km, nopeus - hyväksytty (04/04)
18.04.2009 - VMJ - Safir - 100 km, nopeus - hyväksytty (04/07)
26.04.2009 - VMJ - Meridian - 60 km, nopeus - hyväksytty (07/09)
26.04.2009 - VMJ - YT Jinn - 45 km, ihanne - hyväksytty (04/06)
10.05.2009 - VMJ - Gaseta - 70 km, nopeus - hyväksytty (03/07)
11.05.2009 - VMJ - Gaseta - 70 km, nopeus - hyväksytty (03/07)
24.05.2009 - VMJ - Piipari - 160 km, nopeus -
28.05.2009 - VMJ - Gaseta - 70 km, nopeus -
28.05.2009 - VMJ - Maple's Stable - 80 km, nopeus -
29.05.2009 - VMJ - Gaseta - 70 km, nopeus -
30.05.2009 - VMJ - Gaseta - 70 km, nopeus -
31.05.2009 - VMJ - Március - 160 km, nopeus -
01.06.2009 - VMJ - Theogonia - 80 km, nopeus -
04.06.2009 - VMJ - Rajametsä - 45 km, nopeus -

näyttelyt
28.02.2008 - NJ - Amoun Arabians - pt. Eija P. - irtoSERT, LKV2, JS
24.06.2008 - NJ - Klown Estate - pt. Peppi S. - irtoSERT, LKV3, JS